Kérjük tekintse meg legutóbbi munkáinkat és néhány hozzászólást, amely klinikánkkal kapcsolatban néhány kedves visszatérő páciensünk tett közzé.

55 éves férfi páciens, lent 6 implantátumon 12 tagú fémkerámia körhíd készült

49 éves női páciens, fent 5 implantátumot és 12 cirkon koronát kapott az implantátumokra és a saját fogaira, lent 5 implantátumot és 12 cirkon koronát.

Mindenkinek szívből ajánlom az Apollonia Dental Centert! Dr. Béres Anita kezel engem, és nagyon meg vagyok vele elégedve, kedves, felkészült, nagyon jó szakember! Aki pedig altatásban szeretné a beavatkozásokat megcsináltatni, csak ide jöjjön, nem fog csalódni!

Ágnes, 2012 szeptember 09.

71 éves női páciens, fent 4 implantátumra kivehető mezostruktúra, lent 6 implantátumra 12 tagú fémkerámia körhíd készült

39 éves női páciens, fent 3 implantátumot kapott frontrégióba, és 12 fémkerámia koronát, lent 3 implantátumot és 12 fémkerámia koronát

Kedves Szabó Zoltán doktor úr és Nyorba Péter doktor úr! Fogadják hálás köszönetemet. Elégedett és boldog vagyok az új fogsorommal. Köszönöm a lelkiismeretes, alapos és emberséges munkát. Ismerőseim körében előszeretettel fogom ajánlani Önöket. Munkájukhoz további sok sikert és sok fogra áhítozó pácienst kívánok, szeretettel: Gabriella Külön köszönet az asszisztenciának, akik szintén kiválóan képzettek, előzékenyek és kedvesek. Köszönöm.

Gabriella, 2012 szeptember 09.

56 éves női páciens, fent 8 implantátumra 12 tagú fémkerámia körhidat kapott, lent 6 implantátumra 12 tagú fémkerámia körhidat

56 éves női páciens, 7 db cirkon koronát kapott a felső frontrégióba

"Már nem félek a fogászattól, mert végre találtam egy olyan helyet, ahol nem csupán egy megoldandó eset, egy páciens vagyok, hanem úgy érzem, hogy itt én is valóban fontos vagyok. Odafigyelnek rám, mindig korrektül és pontosan tájékoztatnak, hogy egy-egy beavatkozás milyen következménnyel jár, mindig megkeresik a számomra legoptimálisab megoldást-beavatkozást és mindenki hihetetlenül kedves és emberi. Nem csupán a legmodernebb technikák, hanem a legbarátságosabb arcok gyűjtőhelye is ez a klinika, ahol a kedvesség és a korrektség sosem megy ki a divatból."

Madár Veronika, 2012 szeptember 09.

56 éves női páciens, fent 5 implantátumot, 8 db cirkon koronát a frontrégióba és 6 db fémkerámia koronát kapott, lent 8 db cirkon koronát frontrégióba és 5 db fémkerámia koronát.

60 éves női páciens, az erősen mozgó fogait kihúztuk, egyoldali Sinus Lift után fent 8 implantátumra 12 tagú fémkerámia körhidat kapott, lent 6 implantámra 12 tagú fémkerámia körhidat

" Évekig kerestem egy olyan fogászatot ahol nyíltan beszélnek velem. Ahol tudom, hogy biztonságban leszek, mert olyan szakemberek vesznek körül, akikre rábízhatom magam. Ahol nem beszélnek mellé, és bizony mindenre felkészítenek, hogy ez bizony fájni fog, vagy hogy a fogaim rendbetétele legalább 1 évig eltart majd és nagy önfegyelemre és odafigyelésre lesz szükségem. De nem baj, mert hiszek nekik és bennük, hogy olyan magabiztos és egészséges mosolyom lesz, ami minden áldozatot megér. És ezalatt az egy év alatt egy olyan kedves és határozott csapat fogja majd a kezem, amire mindig vágytam. Ráadásul olyan környezet vesz itt körül, olyan ízléses látvány, olyan gyönyörű színek és formák, hogy már attól megnyugszom, ha belépek az ajtón és a recepción bejelentkezem."

Kovács Patrícia, 2012 szeptember 09.

23 éves női páciens, 20 db cirkon koronát kapott

50 éves női páciens, fent 2 implantátumot és 13 cirkon koronát kapott, lent 6 cirkon koronát, és 7 fémkerámia koronát

33 éves női páciensünk 22 cirkón koronát kapott saját fogaira.

A 77 éves férfi páciens húzások után a felső állcsonton 4 alpha Bio implantátumra mezostruktúrát kapott, az alsó állcsonton, ahol 6 saját fogát megtartottunk, 4 Alpha Bio implantátumot és 12 fémkerámia koronát kapott.

A 63 éves férfi páciens fogatlan állcsontjaira 4-4 implantátumot és mezostrutúrát kapott.

Az 58 éves férfi páciens húzások és kétoldali Sinus Lift után 14 db Alpha Bio implantátumot kapott, majd 24 db fémkerámia koronát.

A 31 éves női páciens saját fogaira 26 fémkerámia koronát tettünk.

Az 51 éves férfi páciens saját fogaira fémkerámia koronákat, az alsó foghiányoknál diszkrét elhorganyozású részleges kivehető protézist, a felső foghiánynál Sinus Lift után implantátumot és fémkerámia koronát tettünk.

Térkép

Kapcsolat