Fogászati rendelőnk a kezelések teljes spektrumával várja Önt.


A 2007-ben megnyitott 4 székes fogászatunkat idén 6 székre bővítettük. Fogászati kezelőnk mellett megtalálható RTG helyiségünk, ahol CT felvételeket is készítünk pácienseink számára, amelyet CD-re kiírva akár el is vihetnek.

A várakozási időt kényelmes, klimatizált várónkban tölthetik el, ahol mindenkinek ingyenes internetelérést és újságokat biztosítunk.


Legfontosabb célunk, hogy színvonalas, minőségi szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legmagasabb orvosi tudással és technológiával a beteg számára mindenkor a legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk.


Nyitva tartási időnkkel is arra törekedtünk, hogy minden kedves páciensünk számára elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat, így hétfőtől péntekig 8-tól 22 óráig, hétvégén pedig 10-16 óráig állunk rendelkezésre.

Rendelőnkbe bejelentkezhet telefonon a 061 4301940 számon illetve kérhet időpontot az info@apollonia.hu e-mailen keresztül.


10 fős fogszakorvosokból álló kollégáink folyamatos továbbképzése biztosíték pácienseink számára, hogy minden esetben a lehető legkorszerűbb megoldást nyújtsuk.


6 székes rendelőnk mellett egy röntgen szobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket. Rendelőnk saját fogtechnikai laboratóriummal rendelkezik, ahol a fogtechnikusaink az egyedi igényeknek megfelelő koronákat, pótlásokat rögtön el tudják készíteni. A kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat, mindemellett a legjobb ellátásban részesüljenek.


Az Apollonia Dental Center azon túlmenően, hogy szakmai hátteréből fakadóan a legbonyolultabb implantációs esetekre is megoldást nyújt, természetesen feladatának tekinti páciensei teljes körű fogászati ellátását. A legkorszerűbb fájdalommentes módszereket alkalmazó fogmegtartó kezelésektől kezdve a fogszabályozáson keresztül minden problémára megoldást kínálunk. Magasan képzett fogorvosaink és felkészült asszisztenseink nem csak fogászati, fogtechnikai, hanem gyermek és felnőtt fogszabályozási problémákat is megoldanak.

AJÁNDÉKOZZON MOSOLYT!

Meg szeretné lepni szeretteit, ismerősét?

Vásároljon fogászati rendelőnkben ajándékutalványt és ajándékozza meg vele!

Bővebben

Fogászati csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy pácienseink biztonságban érezzék magukat, ezzel is oldva a kezeléssel kapcsolatos esetleges szorongásokat. Kérés esetén a pácienst saját aneszteziológiánkon elaltatjuk, melyet szakképzett aneszteziológus szakorvosunk és szakasszisztensünk felügyel. Ezzel megszűntetjük a félelemérzetet és teljesen fájdalommentessé válik a beavatkozás.


A rendelőnkben elvégzett munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk, melyről írásos garancialevelet állítunk ki.


Kiemelkedő szakterületünk az implantológia, szájsebészeti beavatkozások, fogszabályozás és az esztétikai fogpótlások:
  • kerámiahéjak,
  • hidak,
  • cirkónium-,
  • arany- és fémkerámia koronák,
  • inlayk

Rendelőnkben elérhető továbbá a mikroszkópos gyökérkezelés is, melynek célja a fogak hosszú távú megtartása.

Térkép

Kapcsolat