SZOLGÁLTATÁSAINK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktualitásokról, klinikánkon bevezetett új szolgáltatásainkról, az akcióinkról és érdekességekről.

Valamint időről időre hasznos tanácsokkal, információkkal igyekszünk segítséget nyújtani Önnek az egészséges fog- és szájhigiénia megőrzésében, a szájbetegségek megelőzésében.

Név:*
E-mail:*
INGYENES KEZELÉSI TERV

Kihagyhatatlan lehetőség! Küldje el nekünk röntgenfelvételét még ma és fogorvosaink ingyenesen, on-line elkészítik Önnek kezelési tervét!

Tovább a kezelési tervhez


Szájsebészet \ Bölcsességfog eltávolítás

Akkor beszélünk fogak vagy foggyökerek sebészi eltávolításáról, amikor a fog szabad szemmel nem látható, tehát íny alatt és/vagy csontban van. Pl.: elő nem tört bölcsesség fog stb..

A beavatkozás során helyi érzéstelenítést alkalmazunk és az íny megnyitásával, illetve ha szükséges csont eltávolításával férünk hozzá a problémás foghoz, foggyökérhez. Az eltávolítás végeztével sebészi varrással zárjuk a műtéti területet.

Amennyiben az eltávolítandó fog helyére rövidesen implantátum beültetését tervezzük, indokolt a sebészi fogeltávolítás, mert ez lehetővé teszi a környező csontszövetek épségének megőrzését.

Arcüreg zárása: a felső állcsontból eltávolított nagyőrlő miatt megnyílt arcüreg sebészi zárása.

Elő nem tört fogak: a bölcsesség fogak mellett gyakori a felső szemfogak állcsontban maradása. Az elő nem tört fogakhoz az előzőekben már említett műtéti eljárás során jutunk el és eltávolítjuk, vagy amennyiben megoldható fogszabályozós kezelés során helyükre vezetjük azokat.

Vissza a szájsebészeti eljárásokhoz

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Töltse ki űrlapunkat és fogorvosaink ingyenesen
elkészítik Önnek a kezelési tervét.
INGYENES KEZELÉSI TERV

Kapcsolatfelvételi űrlap
KIHEZ MENJEK KEZELÉSRE?
Dr. Szabó Zoltán
Dr. Szabó Zoltán
vezető fogszakorvos, intézményvezető
Dr. Elek Anna
Dr. Elek Anna
fogorvos, fogszabályzó szakorvos
Dr. Nyorba Péter
Dr. Nyorba Péter
fogszakorvos
Dr. Béres Anita
Dr. Béres Anita
fogszakorvos
Dr. Zubek László
Dr. Zubek László
aneszteziológus szakorvos
Dr. Benson Dániel
Dr. Benson Dániel
fogszakorvos
Munkatarsaink
ORVOSAINK VÁLASZOLNAK

Bátran tegye fel kérdéseit minden fogorvosláshoz, fogpótláshoz kapcsolódó témában! Bármilyen panasza van vagy csak bizonytalan és tanácsra van szüksége hozzáértő tájékoztatással állunk az Önök rendelkezésére.

A személyes orvosi konzultációt és a vizsgálatokat nem helyettesíti, viszont sok kérdésére választ kap ha fogszakorvosunktól érdeklődik az interneten.

Tovább a rovathoz