Fogászati klinikánk 2007-ben nyitott meg. Legfontosabb célunk, hogy színvonalas, minőségi szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legmagasabb orvosi tudással és technológiával a beteg számára mindenkor a legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk.

4 székes rendelőnk mellett egy röntgen szobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket. Rendelőnk saját fogtechnikai laboratóriummal rendelkezik, ahol a fogtechnikusaink az egyedi igényeknek megfelelő koronákat, pótlásokat rögtön el tudják készíteni. A kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat, mindemellett a legjobb ellátásban részesüljenek.


Az Apollonia Dental Center azon túlmenően, hogy szakmai hátteréből fakadóan a legbonyolultabb implantációs esetekre is megoldást nyújt, természetesen feladatának tekinti betegei teljes körű fogászati ellátását. A legkorszerűbb fájdalommentes módszereket alkalmazó fogmegtartó kezelésektől kezdve a fogszabályozáson keresztül minden problémára megoldást kínálunk. Magasan képzett fogorvosaink és felkészült asszisztenseink nem csak fogászati, fogtechnikai, hanem gyermek és felnőtt fogszabályozási problémákat is megoldanak.


Fogászati csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy pácienseink biztonságban érezzék magukat, ezzel is oldva a kezeléssel kapcsolatos esetleges szorongásokat. Kérés esetén a pácienst saját aneszteziológiánkon elaltatjuk, melyet professzionális aneszteziológus szakorvosunk és szakasszisztensünk felügyel. Ezzel megszűntetjük a félelemérzetet és fájdalommentessé válik a beavatkozás.


A rendelőnkben elvégzett munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk. Nagyobb munkáinkról írásos garancialevelet állítunk ki, az egyébként szokásos szóbeli garanciavállalás helyett.


Személyre szabott kezelési terveinket és részletes árajánlatunkat teljes körű állapotfelmérés alapján állítjuk össze. Ehhez digitális röntgen diagnosztikai áll rendelkezésünkre.

Kiemelkedő szakterületünk az implantológia, szájsebészeti beavatkozások és az esztétikai fogpótlások:
  • kerámiahéjak,
  • hidak,
  • cirkónium-,
  • arany-,
  • és fémkerámia koronák.

AJÁNDÉKOZZON MOSOLYT!

Meg szeretné lepni szeretteit, ismerősét?

Vásároljon fogászati rendelőnkben ajándékutalványt és ajándékozza meg vele!

Bővebben

Klinikánkon évente több mint 2000 fogászati implantátumot ültetünk be. A minőségi szolgáltatás mellett a jó ár, és fogorvosaink többéves szakmai tapasztalata segítette klinikánkat ahhoz, hogy a piacvezetők legyünk ezen a területen. Rendelőnk neves implantátumgyártó cégek termékeit használjuk, mint a Nobel Biocare és az Alpha Bio, melyekre 10 év garanciát vállalunk.


A mai legmodernebb esztétikai fogászatban használatos csúcsminőségű prémium fogpótlásokat kínáljuk pácienseink számára, melyet a svájci fejlesztésű CAMLOG rendszerrel készítünk, ezzel biztosítjuk a minőséget, precíz munkát és a megbízhatóságot. Ezen kívül pácienseink fogainak esztétikai megjelenését a professzionális fogfehérítési rendszerünkkel tökéletesítjük.


Az általunk kibocsátott számlákat a betegbiztosítók is elfogadják. Több mint 15 egészségpénztárral kötöttünk szerződést annak érdekében, hogy Önnek még a kezelés költségeivel se legyen gondja, vagyis a számlájukon rendelkezésre álló összeget szabadon felhasználhatják klinikánkon fogászati kezelésekre.


Fontos kiemelni, hogy fogorvosaink a mindennapi munka mellett hazai és külföldi továbbképzéseken és tudományos konferenciákon fejlesztik tudásukat annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb ellátást kapja fogászatunkon. Pácienseink kényelmének érdekében hét közben 8-22 óráig tartunk nyitva illetve hétvégén is várjuk önöket.


Tekintse meg milyen kellemes, barátságos környezetben tervezzük meg Önnek gyönyörű mosolyát!


Reméljük, hamarosan klinikánkon üdvözölhetjük, ahol személyesen is meggyőződhet megbízhatóságunkról és szolgáltatásaink magas színvonaláról. Hívjon minket bizalommal a 06 1 430 1940 -es telefonszámon vagy töltse ki regisztrációs lapunkat és egyeztessen időpontot még ma!

Térkép

Kapcsolat